MYC: Building startups around (scientific) innovations

Programma

  • Vrijdag 18 mei
  • 17:30 Ontvangst
  • 17:45 Welkom
  • 17:55 Matchmaking: speeddaten
  • 18:35 Netwerken & borrel
  • 19:30 Einde
  • Gratis deelname

 Voor wetenschappers:

Weleens overwogen om met jouw onderzoek een bedrijf te starten,
om zo de kennis van toepassing te maken op de samenleving?

Wij begrijpen dat je die stap naar de markt niet alleen maakt,
maar liever met een complementair team.

Wij matchen jou
Op 18 mei organiseren we ‘Meet Your Co-founder’. Een matchmaking event voor onderzoekers die een startup team voor hun (wetenschappelijke) innovatie zoeken. Samen met ondernemende co-founders slaan zij de weg van ondernemerschap in en bepalen zij zelf de mate van hun betrokkenheid.

Tijdens dit event matchen wij jou aan potentiële co-founders en professionals. Dit doen wij door middel van georganiseerde speeddates op basis van profielen. Aansluitend is er een netwerkborrel.

Je hoeft nog geen startup te hebben om deel te nemen. Wanneer je speelt met het idee om een bedrijf (op basis van onderzoek) te starten, is MYC een goede manier om antwoord te krijgen op jouw vragen, je netwerk uit te breiden en wellicht partners te vinden voor jouw onderneming.

Aanmelden
De matchmaking is gratis en vrijblijvend, dus geef je interesse aan via de mail en kom oriënteren. Eerst nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 030 253 5854. We helpen je graag verder (ook in de voorbereiding).

Wie kun je ontmoeten?
● Potentiële co-founders (kartrekkers in een startup)
● Professionals die willen werken en/of investeren in een startup
● Zowel jong als ervaren talent
● Gespecialiseerd in: ondernemerschap, business development, sales, finance,
operations, IT en marketing.

 Voor ondernemende co-founders & professionals:

Ben jij een echte ondernemer en sterk in business development, sales, finance, operations, IT en/of marketing? Zoek jij een veelbelovende (toekomstige) startup – rondom een wetenschappelijke innovatie – om in te stappen?

Wij matchen jou
Op 18 mei organiseren we ‘Meet Your Co-founder’. Tijdens dit event matchen wij potentiële co-founders en professionals aan onderzoekers die een startup team voor hun (wetenschappelijke) innovatie zoeken.

Dit doen wij door middel van georganiseerde speeddates op basis van complementaire profielen. Aansluitend is er een netwerkborrel.

Aanmelden
Denk jij dat je de competenties en ervaring hebt om samen met een wetenschapper succesvol naar de markt te gaan? Meld je aan via dit formulier!

Waar

UtrechtInc | Padualaan 8, 3584 CH Utrecht | HR Kruytgebouw, 1e etage

Wanneer

18 mei 2018 van 17:30 – 19:30

Inschrijven tot

17 mei 2018 00:00