Algemeen Directeur – Universitaire Landbouwhuisdieren Praktijk

De Universitaire Landbouwhuisdieren Praktijk (ULP) is een innovatieve en zichtbare dierenartsenpraktijk met unieke intensieve samenwerking met de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. In deze grote en vooruitstrevende praktijk werken 12 dierenartsen in de rundveesector, 3 dierenartsen in de varkenssector en 6 medewerkers in het ondersteunend team. De ULP verzorgt naast de reguliere diergezondheidzorg in het eigen praktijkgebied rondom Utrecht, het praktische onderwijs voor de master studenten landbouwhuisdieren/veterinaire volksgezondheid van de faculteit Diergeneeskunde op het gebied van rundvee en varken. Diergeneeskunde en onderwijs zijn dé speerpunten van de ULP, maar ook praktijkgebonden onderzoek in samenwerking met derde partijen, waaronder de faculteit Diergeneeskunde, is een steeds belangrijker wordend onderdeel. De ULP is een 100% dochter van Universiteit Utrecht Holding en heeft daarom een ondersteunende Raad van Commissarissen.

 

Algemeen directeur (0.8-1.0 FTE)

Enthousiaste betrokken leider met visie

 

Functie omschrijving

U bent eindverantwoordelijk voor de ULP en zorgt voor de strategische positionering en economische ontwikkeling. U creëert in samenwerking met een goed functionerend en zelfstandig management team (MT) een visie voor de toekomst. U geeft leiding aan de organisatie en rapporteert ieder kwartaal aan de Raad van Commissarissen en jaarlijks aan de aandeelhouder.

 

Functie eisen

  • Agrarische en veterinaire sectorkennis.
  • Een relevant eigen netwerk in de (rundvee) keten.
  • Visie op de ontwikkeling van de dierenartsenpraktijk in Nederland in de komende 5-10 jaren.
  • Visie op de kansen die de nauwe band met de faculteit Diergeneeskunde biedt.
  • Kan opereren in een complex speelveld van belangen.
  • Aantoonbare affiniteit met academisch onderwijs en onderzoek.
  • Opleiding tot dierenarts strekt tot aanbeveling.

 

Wat wij zoeken

Wij zoeken een financieel onderlegde, ondernemende en commerciële directeur die actief betrokken is bij het veterinaire werkveld. U ziet kansen en weet deze te realiseren. U bent een inspirerende bestuurder die benaderbaar en verbindend is binnen de organisatie en sensitiviteit heeft voor de interne en externe omgeving.

 

Wat wij bieden

De ULP biedt een marktconform salaris en goede secondaire arbeidsvoorwaarden.

 

Reactie en procedure

Bent u de verbindende leider die toe is aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan uiterlijk 24 september uw motivatiebrief en CV naar de RvC, t.a.v. Ludo Hellebrekers (voorzitter RvC):  l.j.hellebrekers@uu.nl.

Vanzelfsprekend is een vertrouwelijke behandeling van uw gegevens gewaarborgd. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

  • Sluitingstermijn reacties: 25 september 2017
  • 1e ronde gesprekken: week 40
  • 2e ronde gesprekken: week 41

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ludo Hellebrekers (06-20531795) of Rolf Been rbeen@ulp.nu (06-55188924).