Wanted: Facility Coördinator – Stichting Incubator

Ben je praktisch ingesteld en kun je je werk goed organiseren? Heb je aandacht voor orde en netheid in het gebouw? Wanneer er ergens een probleem is, zie jij dat dan direct en los je het op voordat er een melding wordt gemaakt? Kun je zelfstandig goed uit de voeten en ben je stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Stichting Incubator werkt onder de vleugels van Utrecht Holdings. De focus van Utrecht Holdings ligt op het gebruik en commercialisering van academisch onderzoek van zowel de Universiteit Utrecht als het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Utrecht Holdings ondersteunt wetenschappers bij het creëren, bouwen en investeren in innovaties en biedt steun aan ondernemerschap onder collega’s en/of initiatiefnemers van spin-offs.

Stichting Incubator is verantwoordelijk voor het beheer van twee bedrijfsverzamelgebouwen waar vooral biomedische bedrijven gevestigd zijn. Een gedeelte van de ruimte bestaat uit gespecialiseerde laboratoria.

Wat vragen wij?

Als Facility Coördinator (4 dagen per week) bij Utrecht Holdings ben je medeverantwoordelijk voor het beheer van een aantal facilitaire processen, zoals gebouwbeheer, schoonmaak, afvalbeheer, security en voor enkele administratieve werkzaamheden.

 • Je beheert facilitaire processen en verzorgt de bijbehorende administratie.
 • Je geeft opvolging aan meldingen, storingen en klachten in samenwerking met de receptie (back-office)
 • Je onderhoudt contact met gebruikers en leveranciers
 • Je signaleert aandachtspunten in en rondom het gebouw door controlerondes te lopen waarbij scherpe controle op (on)veilige situaties van groot belang is
 • Je ondersteunt de Facility Manager bij de uitvoer van projecten
 • Je draagt zorg voor een correcte planning van de werkzaamheden en ziet toe op een effectieve uitvoering hiervan.

Jouw profiel:

 • een afgeronde facilitaire opleiding (MBO niveau)
 • een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
 • een goede beheersing van Microsoft pakketten.
 • hands on, proactief, klant-/service- kwaliteitsgericht, flexibel, stressbestendig en accuraat.
 • ervaring met laboratoria is een pré

Wat bieden wij:

Wij bieden jou een leuke en zeer afwisselende baan. De functie wordt ingeschaald in schaal 7, conform CAO Universiteit Utrecht (min €2.261,- max €3.052,- op fulltime basis) en is voor 32 uur per week. We bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract via een nader te bepalen uitzendbureau voor een half jaar. Bij goed en volledig functioneren kom je daarna in dienst van de Universiteit Utrecht.

MEER WETEN?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Cora Frijters, Facility manager op telefoonnummer 06 202 47 318.

Wil je direct solliciteren? Schrijf dan een motivatiebrief en stuur deze samen met de CV naar secretariaat@utrechtholdings.nl