News

DIRECTEUR/BESTUURDER VAN BV TOPSELECT

Maak jij Topselect fit for the future? Wil je bouwen en optimaliseren? We komen graag met je in contact.

Maak jij Topselect fit for the future? Als directeur van Topselect heb je een zeer zelfstandige hands on functie. Je vertaalt ontwikkelingen naar strategie en bouwt aan een duurzame toekomst voor Topselect. Als meewerkend voorman geeft je leiding aan een compact team. Jouw focus ligt bij het onderhouden van sterke relaties en de optimalisatie en het uitbouwen van de dienstverlening aan de Universiteit Utrecht en externe klanten.

Wat ga je doen?

De komende jaren ligt de focus op het opnieuw definiëren van de samenwerking tussen de Universiteit en Topselect. Dit betekent dat er ruimte is voor het vormgeven en bouwen van deze samenwerking.  

Je stuurt de dienstverlening aan de Universiteit Utrecht en externe klanten. Je deelt je visie over de rol en toegevoegde waarde van Topselect en werkt aan strategieën voor de toekomst. Je legt goede contacten met opdrachtgevers binnen én buiten de universiteit en onderhoudt nauwe relaties met de centrale beleidsafdelingen van de universiteit, vooral wat betreft het personeelsbeleid en de cao NU.

Je taken bestaan uit:

 • Je vertaalt relevante ontwikkelingen in de universiteit en wet- en regelgeving naar strategie en beleid.
 • Je initieert en coördineert het vormgeven en uitvoeren van initiatieven, gericht op de continue verbetering van de dienstverlening.
 • Als meewerkend voorman werk je hands on mee in de dagelijkse uitvoering van activiteiten.
 • Je bent budget eindverantwoordelijk, zorgt voor de relevante rapportages en bewaakt de planning en control cyclus.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van opdrachten en detacheringen.
 • Je zorgt dat wet- en regelgeving worden gevolgd en dat de processen conform zijn ingericht.

 Wat breng je mee?

We zoeken iemand met een ondernemende, praktische instelling die graag het voortouw neemt. Je communicatiestijl is professioneel en betrokken. Je begrijpt hoe een organisatie, met name een universiteit, in elkaar steekt en bent gevoelig voor de dynamiek ervan.

 • Je beschikt over een academische achtergrond in bedrijfskunde, HRM of een relevant vakgebied. Kennis van wet- en regelgeving, met name de Wet Arbeidsmarkt in Balans, is essentieel.
 • Je hebt ruim 10 jaar ervaring in HRM, bedrijfsvoering, de uitzendbranche, of binnen universitaire context.
 • Je hebt ervaring in het optimaliseren van personeelsadministratieprocessen en bent goed bekend met dataveiligheid.
 • Als leidinggevende heb je meer dan 5 jaar een organisatieonderdeel aangestuurd, waarbij je verantwoordelijk was voor personeel, planning en controle.
 • Jouw leiderschapsstijl is die van ‘meewerkend voorman’, coachend, en je zorgt voor een evenwichtige taakverdeling binnen het team, waarbij iedereen de juiste competenties en kennis bezit.

 

Beschrijving BV Topselect

Topselect is een 100% dochteronderneming van Universiteit Utrecht Holding BV,  een zelfstandige BV waarin deelnemingen zijn ondergebracht die voortkomen uit activiteiten van de Universiteit Utrecht. Topselect is gevestigd in Utrecht op Rijnsweerd Zuid, vlakbij het Science Park. Het team bestaat uit 4 medewerkers en een directeur/bestuurder. In 2022 behaalde Topselect een omzet van ruim € 8 miljoen en verloonde ruim 2000 personen. Voor meer informatie zie: Topselectgroep.

Wat bieden wij:

 • Een functie voor 12 maanden met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Een werkweek van 32 uur met een bruto maandsalaris van €6.305,- ( €8.025,- bij een fulltime dienstverband) gebaseerd op schaal 14 van de cao Nederlandse Universiteiten;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Indien de kandidaat momenteel werkzaam is bij de Universiteit Utrecht behoort detachering naar BV Topselect tot de mogelijkheden.

 Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de huidige directeur Marjon Ham (06 52470951 of marjon@topselectgroep.nl )

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe naar Utrecht Holdings, via secretariaat@utrechtholdings.nl.Jouw CV met motivatiebrief ontvangen we graag uiterlijk zondag 26 mei 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.